ONZE DIENSTEN

Aarts Meubelmakerij is van oorsprong een ambachtelijke meubelmakerij waar u allerlei stijlen meubels, klassiek of modern, privé of zakelijk,  volgens het traditionele vakmanschap en met oog voor kwaliteit kunt laten maken. In de loop der tijd is de specialisatie ook uitgebreid naar het maken van prototypes of schaalmodellen voor bedrijven. Een belangrijk deel van de werkzaamheden bestaat tegenwoordig uit geluidsanering en het renoveren van monumenten, omdat hier ook vaak het oude vakmanschap om de hoek komt kijken om moderne maatregelen te kunnen toepassen. Klik hier onder om uw keuze te maken

PARTICULIEREN

Philip Aarts Meubelmakerij is een bedrijf dat nog het oude vakmanschap beheerst en vanuit die kwaliteit kijkt naar nieuwe vormen en materialen.

Philip Aarts Meubelmakerij in Asten, Noord-Brabant, ontwerpt en maakt meubels op maat. Al decennialang is deze meubelmaker het vaste adres voor mensen die oog hebben voor detail en kwaliteit.

Vaak wordt het traditionele ambacht verward met zware ouderwetse meubelen, maar niets is minder waar. Met deze kennis en expertise brengt Aarts Meubelmakerij ook modern design naar een duurzaam en hoger kwaliteitsniveau.

CONTACT

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op

BEDRIJVEN

Vaak heeft u al eigen ideeën van hoe je het zou willen hebben of wil je gewoon iets unieks dan komt Philip Aarts Meubelmakerij om de hoek kijken. Alles kan op maat gemaakt worden, dus zit er een rare hoek in uw kantoor, een schuin dak, geen probleem! Philip Aarts Meubelmakerij is een bedrijf dat nog het oude vakmanschap beheerst en vanuit die kwaliteit kijkt naar nieuwe vormen en materialen. Samen met jou kijkt hij hoe je inrichting zo functioneel mogelijk wordt.

Philip Aarts Meubelmakerij in Asten, Noord-Brabant, ontwerpt maakt meubels op maat. Al decennialang is deze meubelmaker het vaste adres voor bedrijven die oog hebben voor detail en kwaliteit.

Vaak wordt het traditionele ambacht verward met zware ouderwetse meubelen, maar niets is minder waar. Ook maakt Philip Aarts prototypes voor modellen die u wilt gaan produceren.

Benieuwd

wat Meubelmakerij Aarts voor u kan betekenen?

Neem vrijblijven contact met ons op.

GELUIDSANERING en MONUMENTEN

P.Aarts Geluidsanering en Monumentenrenovatie is gespecialiseerd in het vervaardigen van ramen, deuren en montage-kozijnen die zijn afgestemd op de hoge akoestische eisen zoals hoogwaardige kierdichtingen en detaileringen voor dikke tot zeer dikke beglazingen ingepast in de details van bestaande voor- en naoorlogse woningen en monumenten.
Dit doen wij in samenwerking met bedrijven die onder beheer van Bureau Sanering Verkeerslawaai werkzaamheden uitvoeren voor het Ministerie van Volkshuisvesting Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (VROM) en andere overheden, in het kader van de Wet geluidshinder, en leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan het beperken van geluidshinder in Nederland. De Wet geluidshinder is een rijkstaak op het gebied van de geluidsanering vanwege weg- en railverkeerslawaai.

logo Aarts Kozijnen Ramen Deuren
Logo Aarts Monumenten renovatie

NEEM CONTACT OP

Wij vertellen u graag meer hierover

Zie ook onze registratie op monumenten.nl